Uzbudljivi događaji proteklih dana na Models campu su pripremili teren za nezaboravnu večer koja nas očekuje u nedjelju, 21.7.2024. u 20 sati u Domu kulture Jajce.

– Djevojke koje predstavljaju gradove i općine Srednjobosanskog Kantona su intenzivno radile na svojim vještinama, potaknute radionicama o karijernom napredovanju i biznis planiranju koje je organizirala Direkcija Fotomodela BiH u suradnji s Općinom Jajce i Biznis centrom Jajce.Osim edukacije, djevojke su istraživale ljepote grada Jajca i njegovih turističkih atrakcija, podržane od strane Agencije za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu grada Jajca koja je ujedno i sponzor manifestacije. – kazali su iz Agencije Fashion M.

Na samom događaju, gledatelji će imati priliku vidjeti kolekcije Budi svoja by Sanela Alihodžić, Butika Amadeus Bugojno, te u posljednjem izlazu Svadbenog studija Amina iz Travnika. Frizure će biti djelo Frizersko kozmetičkog salona Diva, dok će make-up biti kreacija AM studija.

Ovaj spektakl ne bi bio moguć bez podrške Općine Jajce i njenog načelnika gospodina Edina Hozana, kao i Ministarstva obrazovanja, nauke, mladih, kulture i sporta SBK i ministra Bojana Domića.

Osim spektakularnih modnih prikaza, posjetitelji će moći uživati u bogatom kulturno-zabavnom programu koji obuhvata modne revije Top modela Fashion M-a, nastup Plesnog kluba LDF Jajce, Zvezde Granda Rijada Rahmanovića, te nastup Lamije Leko. Organizator projekta je Fashion M.