U organizaciji renomiranog Fashion M-a, uz podršku Općine Jajce i Ministarstva obrazovanja, nauke, mladih,  kulture i sporta Srednjobosanskog kantona najavljen je Izbor za Fotomodela SBK/KSB.

Ovaj nezaboravni spektakl održat će se u nedjelju, 21.07.2024. u Domu kulture Jajce s početkom u 20 sati, obećavajući vrhunski doživljaj i priliku da se otkriju novi talenti modne scene.

Osim spektakularnih modnih prikaza, posjetitelji će moći uživati u bogatom kulturno-zabavnom programu koji obuhvata modne revije Top modela Fashion M-a, nastup Plesnog kluba LDF Jajce, te Zvezde Granda Rijada Rahmanovića.
Za najuspješnije učesnice pripremljene su vrijedne nagrade, ali i prilika za plasman na Izbor za Fotomodela Federacije Bosne i Hercegovine, što dodatno podiže značaj ovog prestižnog događaja.
Projekat je podržan od strane Općine Jajce i Ministarstva obrazovanja,nauke, mladih,kulture i sporta SBK, te brojnih lokalnih i regionalnih partnera.
Spektakl u Domu kulture Jajce Izbor za Fotomodela Srednjobosanskog kantona
Pozivamo sve zaljubljenike u modu i ljepotu da budu dio ovog nezaboravnog spektakla! Mjesta su ograničena, stoga obavezno rezervirajte svoje mjesto na broj 061-331-858.
I zapamtite, večernje odijelo dodatno će upotpuniti Vaš doživljaj ovog glamuroznog događaja.