NLB Banka d.d. Sarajevo glavni je sponzor velikog muzičkog festivala Live Stage koji će ove godine biti održan u Sarajevu u periodu od 26. do 28. jula. Stoga, kupovinu svojih festivalskih kartica ćete moći izvršiti od naredne sedmice isključivo u poslovnicama NLB Banke i to u Sarajevu, Mostaru, Zenici i Tuzli.

 

– Veoma sam ponosna što smo dio ovakvog  muzičkog projekta, jer smo kao glavni sponzor, ujedno i partner za prodaju festivalskih kartica. Live Stage je festival koji će definitivno unijeti pozitivnu atmosferu u ovaj grad i zabaviti građane Sarajeva, a vjerujem i čitavog regiona. Očekuje nas tri dana fenomenalne zabave i muzike uz popularne izvođače. NLB Banka će zasigurno i dalje nastaviti podržavati ovakve i slične projekte, a ovim putem pozivam sve zainteresirane da obezbijede svoje festivalske kartice isključivo  u poslovnicama NLB Banke, a nakon završetka festivala za sve koji budu posjedovali festivalsku karticu smo obezbijedili posebne pogodnosti“, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo.

NLB BANKA D.D. Sarajevo glavni sponzor Live Stage-a

Festival Live Stage će i ove godine okupiti neka od najpoznatijih regionalnih muzičkih imena, kao što su: Crvena jabuka, Zabranjeno pušenje, Bajaga i instruktori, Hladno pivo, Van Gogh i mnogi drugi.

Budući da tokom trajanja Live Stage-a neće biti gotovinskog plaćanja, svojom festivalskom karticom moći ćete plaćati u barovima unutar festivalskog prostora. Posjetioci će od 3. jula u poslovnicama NLB Banke moći preuzeti svoje kartice i dopuniti ih željenim iznosom, a na deset punktova tokom festivala će ih moći dopunjavati.