Zbog velikog interesovanja za Generalni BH sajam ZEPS 2024 rok za prijave produžen do 15. septembra

Menadžment Generalnog BH sajma ZEPS 2024 odlučio je produžiti rok za prijave za sudjelovanje kompanija do 15. septembra.

 

To je učinjeno zbog velikog interesa izlagača kako bi na vrijeme stigli dostaviti prijave i pripremiti sve što je potrebno za što kvalitetniji nastup na ovom privrednom događaju godine, navodi se u saopštenju za medije Generalnog BH sajma ZEPS 2024.

– Na ovaj korak smo se odlučili zbog izuzetno velikog interesa kompanija, domaćih i stranih. Puno njih je izrazilo želju da sudjeluju na ovogodišnjem ZEPS-u, zamolivši nas da im damo malo više vremena za prijave. Nema sumnje da je ovogodišnji ZEPS prevazišao sva očekivanja. Sada je već jasno da će uz rekordan broj domaćih i inozemnih izlagača i zemlju partnera Republiku Tursku, ovo biti najveći, najznačajniji i najbolje organizirani Generalni BH sajam privrede do sada. –  kazao je Sanel Ibrić menadžer Generalnog BH sajma ZEPS 2024.

Zbog velikog interesovanja za Generalni BH sajam ZEPS 2024 rok za prijave produžen do 15. septembra

Do sada je Sajam okupio više od 12.000 različitih izlagača, uz impresivnu posjećenost od blizu 1,5 miliona posjetitelja, čime je potvrđen njegov status ključnog privrednog događaja u Bosni i Hercegovini.

– Bilježimo ogroman intreres kompanija iz inostranstva za B2B platforumu i veoma velik broj već zakazanih poslovnih sastanaka. Ovom prilikom pozivamo domaće kompanije da još više iskoriste ovu jedinstvenu priliku za uspostavom poslovnih kontakata međusobno ali i sa mnogobrojnim međunarodnim liderima u svojim oblastima, te da preko B2B platforme rezervišu svoj važan termin za nove poslovne uspjehe. –  istakao je Ibrić.

Registracijom na B2B platformi moguće je izraditi poslovno/partnerski profil i rezervisati termin za sastanak sa predstavnicima kompanija za koje postoji interes za saradnjom. Sudjelovanje na B2B susretima je besplatno, a registracije je moguće već sada izvršiti na https://b2b.zeps.ba.

Generalni BH sajam ZEPS 2024 održat će se od 1. do 5. oktobra na Kamberovića polju u Zenici, srcu Zeničko – dobojskog kantona, pokretaču razvoja Bosne i Hercegovine, i jednom od privredno najaktivnijih područja u regiji Zapadnog Balkana.

Više informacija i prijavni obrasci za firme mogu se pronaći na www.zeps.ba