Članovi Organizacionog odbora Sajma tekstila, obuće i kože Timod Expo danas su posjetili Udruženje tekstila, obuće i kože u BiH i RSG Media Group i uručili zahvalnice za uspješnu saradnju koja je ostvarena prilikom organizacije ovogodišnjeg sajma Timod Expo krajem aprila mjeseca u Travniku.

 

Tokom razgovora sa generalnim sekretarom Uduženja UTOK, Amirom Međićem, izraženo je obostrano zadovoljstvo uspješno realizovanim prvim izdanjem specijalizovanog Sajma.

-Pred novo izdanje Sajma Timod EXPO u Travniku Udruženje tekstila, obuće i kože dat će još veću podršku u organizacionom dijelu i učini dodatni napor na animiranju izlagača za učešće na sajmu. – kazao generalni sekretar, Amir Međić.

Nastavak saradnje Sajma Timod EXPO sa Udruženjem UTOK i RSG Media Grupom
Nastavak uspješne saradnje

U realizaciji ovogodišnjeg sajma značajna je bila podrška najvećeg medijskog partnera Sajma, RSG Group, u čijem sastavu su najslušniji u BiH RSG Radio, sve popularniji Radio Mix i Antena Sarajevo. Načelnik općine Travnik, Admir Hadžiemrić ovom prilikom uručio je priznanje direktoru RSG Media Group, Adnanu Osmanagiću.

Saradnja sa RSG Media Gropu bit će nastavljena i u realizaciji Sajma tekstila, obuće i kože Timod EXPO 2020.

Nastavak saradnje Sajma Timod EXPO sa Udruženjem UTOK i RSG Media Grupom