Sinoć kod adventskih kućica je održana  “Večer zajedništva” koja je okupila Busovljake sa svih strana svijeta, ali sa zajedničkom poveznicom – mjestom koje zovu domom.

 

 

Zahvaljujući našim sponzorima: Branex d.o.o., Party d.o.o., Bašić gradnja d.o.o. i Tisa comerc d.o.o., okupljeni su mogli uživati uz besplatno kuhano vino, čaj, kobasice, fritule i druge delicije. Za glazbeni ugođaj pobrinuo se Apparenza Acoustic bend.

U veselom blagdanskom ozračju, uz dobro vino, preukusne kobasice, fritule i ugodnu glazbu, Busovljaci su uistinu uživali u druženju i ponovnom susretu s užom i širom obitelji, prijateljima i susjedima s kojima su rasli.

Sinoć je kod adventskih kućica upriličena i Izložba slika autorice Ivane Gudelj pod nazivom “Bobicin šareni svijet slika”, koja je uljepšala ovu čarobnu adventsku noć ispunjenu porukama mira, ljubavi, radosti i zajedništva.

“Večer zajedništva” održana je u sklopu manifestacije “Božić u Busovači” koju organiziraju OO HDZ-a BiH Busovača, udruga Uzor i udruga Mladi zajedno.

 

This slideshow requires JavaScript.