U povodu 20. svibnja/maja  – Dana općine Bugojno, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara čestitao je Dan općine svim žiteljima općine Bugojno, a posebne čestitke uputio predsjedatelju Općinskog vijeća Igoru Vrljiću, načelniku Hasanu Ajkuniću, općinskim vijećnicima i uposlenicima.

 

-Svim žiteljima općine Bugojno čestitam Dan općine, a posebne čestitke na rezultatima i uloženim naporima upućujem predsjedatelju Općinskog vijeća Igoru Vrljiću, općinskim načelniku Hasanu Ajkuniću, općinskim vijećnicima i uposlenicima.

Konkretnim radom, zalaganjem i projektima, te uz uspješnu suradnju i potporu viših razina vlasti, općina Bugojno je u proteklom razdoblju ostvarila brojna postignuća kako u izgradnji infrastrukturnih projekata, tako i u jačanju komunalne i poduzetničke infrastrukture, u što sam se i osobno uvjerio prilikom posjeta općini Bugojno.

Sa željom da vas i dalje prati uspjeh u realiziranju značajnih projekata koji će unaprijediti život u općini Bugojno na zadovoljstvo svih njenih stanovnika, još jednom vam upućujem iskrene čestitke u povodu 20. svibnja – Dana općine Bugojno. – stoji u čestitki.