Također, u petak 22. prosinca 2017. godine u dvorani Centra za kulturu Općine Travnik je tradicionalni božićni koncert “Božić u Travniku” u organizaciji HKC “Nova Bila”.

Sadržaj ovogodišnje “Božićne čarolije u Travniku” je kao i prethodnih godina. U pitanju je zabavni, glazbeni, kulturni i prodajni karakter. Na blagdanskoj manifestaciji će se predstaviti, kako kroz nastupe, tako i na izložbenim štandovima razne udruge, ustanove, glazbene i folklorne skupine i kreativni pojedinci iz općine Travnik.

Posjetitelji će moći uživati u božićnim pjesmama, ukrasima, kolačima, kuhanom vinu, kobasicama i ostalim blagdanskim delicijama.

 

Posjetite “Božićnu čaroliju u Travniku”

Podsjetimo se, prva “Božićna čarolija u Travniku” održana je 17. prosinca 2015. godine na platou ispred Konzuma, odnosno na lokaciji današnjeg Središnjeg gradskog trga. Zbog izgradnje današnjeg trga druga “Božićna čarolija u Travniku” održana je 21. prosinca 2016. godine na Trgu grada Leipziga.

U prethodne dvije godine u božićnom ugođaju uživali su mnogi posjetitelji, radost i duh Božića prenesen je na sve građane Travnika, dok su sredstva zarađena od prodaje božićnih kolača i ukrasa potrošena u humanitarne svrhe, odnosno podijeljeni su darovi socijalno-ugroženim obiteljima, kao i djeci na pedijatriji naših dviju bolnica.

 

(Udruga za humani i održivi razvoj „Klik“)