Travnički vatrogasac Miro Gudelj i izabranica njegovog srca Danijela Levarda svoje sudbonosno „DA“ izrekli su danas ispred prostorija Teritorijalne vatrogasne jedinice Travnik. Mirina želja je bila potpis u matičnu knjigu vjenčanih stavi pred svojim kolegama, vatrogascima, a njegove kolege potrudili su se da njemu i njegovoj izabranici ovaj dan učine posebnim.

 

 

Na visokoj temperaturi vatrogasci su dočekali mladence u punoj opremi, sa kacigama i vizirima. Miro Gudelj došao je u svečanoj vatrogasnoj uniformi, a Danijela u vjenčanici.

-Želim pohvaliti naše vatrogasce koji su na ovoj vrućini pod punom opremom, zato dragi svatovi kad pomislite da vam vruće pogledajte u njih. – kazala matičarka Mirjana Lovrinović, državna službenica Općine Travnik.

Nakon sudbonosnog “DA” i potpisa, ispred prve vatrogasne pumpe koja je stigla u Travnik prije više od 140 godina, mladenci su dobili golubove koje su pustili.

Nakon toga uz zvuke vatrogasne sirene jedna od kolega je sa platforme na visokim ljestvama, kao da je riječ o intervenciji, uručio mladenki buket cvijeća.

This slideshow requires JavaScript.