Ovog vikenda, omiljeni dječiji junaci vraćaju se u CineStar Zenica, a kako bi ovaj najzabavniji događaj za mališane i njihove roditelje bio potpuni užitak, tu je i posebna akcija za dječije filmske hitove po super cijeni od 3 KM, druženje sa CineStar maskotama i naravno, najfinije kokice.

 

Svijet filma je nepresušan izvor zabave, a filmovi koje pogledamo kao djeca urežu nam se u sjećanje i pamtimo ih cijeli život. Ne samo da djeca iz njih mogu puno naučiti, već će se uistinu zabavljati i uživati u gledanju filmova sa svojim roditeljima. Zato je ovaj vikend, 14. i 15. oktobra, idealna prilika za zajedničke trenutke s porodicom i uživanje u filmovima koje jednostavno morate pogledati sa svojom djecom.

Provedite kvalitetno svoje slobodno vrijeme od 11:00 do 17:00 sati, zabavite se i naučite nešto novo jer ovog vikenda u vrhunskim kino dvoranama Cinestar Zenica, koje će udovoljiti i najzahtjevnijim ljubiteljima kina, možete pogledati sinhronizirane animirane hitove: „Crvencipelica i sedam patuljaka“, veliku avanturu, punu smijeha i animaciju iz Disneyeve i Pixarove “kuhinje” „Naprijed“.

OMILJENI DJEČIJI JUNACI SE VRAĆAJU U CINESTAR ZENICA

Na filmska platna vraća se i najpoznatiji pas u historiji filma u uzbudljivoj avanturi  “Lesie se vraća kući”, zatim norveški gusarski hit “Kapetan sabljozubi i magični dijamant”, te zabavna animacija od proslavljenih producenata franašize Shrek – “Frka – razmaženo derište”.

Ne propustite ovaj jedinstveni doživljaj u kinima s pet zvjezdica i priuštite svojim mališanima nezaboravan provod uz mnoštvo zabave, filmskih hitova i dječjih osmijeha. CineStar uvijek misli na najmlađe filmoljupce i roditelje, pa u njihovoj ponudi možete promaći Promo menije inspirisane popularnim crtanim filmovima, organizovati rođendansku proslavu u modernoj rođendaonici kao i postati vlasnik članske Family Club kartice. Ova kartica, koju možete zatražiti na blagajni, omogućava svakodnevno snižene cijene za animirane i porodične filmove do 17:00 sati. Kod učlanjenja, dijete dobiva gratis male kokice, 30% popusta za proslavu rođendana u rođendaonici i popust na Family & Friends menu.

Dječiji i porodični filmovi u sklopu CineStar Family vikenda prikazuju se 14. i 15. oktobra od 11:00 do 17:00 sati, a u filmskim projekcijama s pet zvjezdica po promo cijeni od 3 KM mogu uživati i roditelji i djeca. Igrajte se ovog vikenda s CineStar maskotama i uživajte u dječijim filmskim hitovima te najfinijim kokicama, a sve to uz propisane mjere sigurnosti za kinoprikazivačku branšu. Jer, zabava DA, ali  #ostanimoodgovorni.

CineStar kino čarolija gledanja filmova odvija se uz sve propisane mjere sigurnosti. CineStar Cinemas je pripremio kino dvorane za prijem posjetilaca, proveli su dezinfekciju, uspostavili nove higijenske standarde i njihovo održavanje te upoznali zaposlenike sa zaštitnim procedurama i postupcima. Planirane mjere su nadopunjene i najnovijim preporukama Zavoda za javno zdravstvo FBiH za kinoprikazivačku djelatnost.

This slideshow requires JavaScript.

Obzirom na trenutne mjere policijskog sata, CineStar je prilagodio i radno vrijeme. Blagajne se otvaraju pola sata prije prve projekcije koja počinje u 15:00 sati, vikendom u 11:00 sati, a zatvaraju pola sata nakon zadnje projekcije. Sve predstave završavaju oko 22:30, pola sata prije policijskog sata, tako da posejtioci mogu na vrijeme stići kući. Također, kako bi ohrabrili gledaoce da dolaze na ranije termine, za kupovinu ulaznica tokom Happy hour od 15:00 do 16:00 sati, od ponedjeljka do petka, svi posjetioci dobivaju male kokice gratis.

Zenica se pridružila CineStar porodici u decembru prošle godine u sklopu Family Centra Ekran i tako postala bogatija za 3 moderno opremljene dvorane sa blizu 300 prepoznatljivih i udobnih CineStar sjedišta, uključujući i ljubavna i VIP sjedišta. Ljubitelji sedme umjetnosti u zeničkoj regiji u CineStar kinima tako već godinu dana uživaju u realD3D sistemu koji podiže kvalitetu 3D prikaza slike i čini da se posjetioci osjećaju kao da su u središtu radnje filma. Sve tri dvorane opremljene su i sa Crown digitalnim pojačalima te JBL zvučnicima nove generacije, stoga snagu i kvalitetu zvuka u CineStar kinima možete osjetiti u svakom sjedištu u dvorani. CineStar Cinemas je najveći kino lanac u Bosni i Hercegovini i regiji sa 158 dvorana i preko 24.500 sjedišta.

Više informacija o repertoaru, kao i kupovinu ulaznica potražite online na https://bit.ly/3oUuc08 ili na blagajni kina pola sata prije projekcije.