Sportski plesni centar LDF sa svojim klubovima iz Novog Travnika, Kiseljaka, Livna, Odžaka, Žepča, Jajca i Viteza i preko 200 takmičra  ostvario je zapažene rezultate na definitivno najvećem plesnom takmičenju  u povijesti plesnih turnira u regiji.

Plesni turnir pod nazivom International Dance Open – Zagreb 2017,okupio je impozantnih 5.000 plesača, 400 plesnih organizacija iz 27 država širom svijeta, a sve je održano pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske,  Kolinde Grabar-Kitarović.

Sportsko plesni centar  „Lets dance for ever“  (LDF) sa svojim klubovima iz Novog Travnika, Kiseljaka, Livna, Odžaka, Žepča, jajca i Viteza osvojio je  15 prvih mjesta, četiri druga mjesta, dva treća mjesta, dva sedma mjesta i dva osma mjesta. Takmičilo se u brojnim  plesnim stilovima od street dance-a, hip-hop-a, free style-a,show dance-a, jazz dance-a do latina.

Plesni centar LDF postigao uspjeh na najvećem plesnom turniru u regiji

U BiH je stigao i najveći pehar „za najveći tim“ na International Dance Open – Zagreb 2017.

-Ono što nas je najviše dojmilo i sve LDF-ovce obradovalo je da smo kao savez klubova LDF širom BiH, dobili najveće priznanje od organizatora turnira Bambi Kids Zagreb, kao najmasovniji i jedan od najuspješnijih klubova turnira. Svoj djeci, sponzorima, roditeljima koji su prepoznali ovu vrijednu LDF priču koja traje 22 godine upućujemo iskrene čestitke, uz želju, da završno plesno takmičenje  plesnih organizacija u regiji, koje održavamo u Vitezu u Gradskoj sportskoj dvorani 17.juna ,održimo još uspješnije i sa rekordnim brojem učesnika. – kazali su nam u LDF.

Bosna i Hercegovina imala je svoje predstavnike i među sudijama,a to su bili Dejan Brkić i Nataša Jekić.