GS Knjižara, smještena u blizini općine Travnik, ove godine u ponudi ima školske udžbenike  za sve razrede sedam izdavača: Sarajevo publishing, Vrijeme, Bosanska Knjiga, Dječija knjiga, Lijepa riječ Tuzla, Buybook i El-kalem.

Ljubazno osoblje GS Knjižare ponudit će Vam  i vlastiti program za predškolski uzrast: bojanke, slovarice na latinici i ćirilici, moju mozgalicu, kao i edukativne igre od kartona. Tu su i riječnici engleskog, njemačkog, turskog, italijanskog, španskog i portugalskog jezika.

I ove godine u ponudi je kompetan školskih pribor, poznatih proizvođača : Staedtler, Maped, Toz, Connect, Colorino i Faber Castell.

Pored akcijskih cijena prošlogodišnjih ruksaka koje su 15 posto niže, u ponudi su najnoviji modeli ruksaka proizvođača Target, Connect, Adidas, Pulse, Street i Spirit.

Cijene ruksaka su u rasponu od 20 KM do 115 KM, zavisno od proizvođača, odnosno tražene kvalitete. U ponudi su ruksaci za predškolski uzrast, đake od 1 – 4 razreda sa anatomskim potporama minimalne težine 620 grama kao i za srednjoškolce.

U GS Knjižari Travnik u Donjoj čaršiji,  možete pronaći ruksake sa aktuelnim sadržajima: Miki i Minnie Mause, Violeta, Frozen, Real Madrid, Barcelona.

Kada su u pitanju pernice, pune pernice sa jednim, dva ili tri zippa možete kupiti po cijeni od 7 do 37 KM, kao i prazne od 2,50 do 10 KM.

U Knjižari GS također u redovnoj ponudi imate veliki izbor knjiga, kancelarijskog materijala, poslovnih darova, kožnih torbi i novčanika, marama, igračaka za vaše mališane.