U galeriji „Ovnak“ u Vitezu sinoć je održan  koncert i otvorena izložba pod nazivom  „Svjetlo Božića“. Na koncertu su nastupili Pavo Mašić, orguljaš crkve sv. Marka u Zagrebu i Domagoj Dorotić, prvak opere Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku, a na izložbi su izložene umjetničke slike autora Tomislava Zovke iz Širokog Brijega.

 

Na otvorenju izložbe, nazočnima se obratio vlasnik i direktor poduzeća „Ovnak“ Dragan Kafadar koji je istaknuo kako su koncert i izložba održani s ciljem upotpunjavanja ovog blagdanskog vremena, te im čestitao nadolazeće blagdane.

-Svake godine organiziramo likovne kolonije na kojima umjetnici iz BiH i susjednih zemalja, ali i šire, dolaze kako bi iskazali svoju kreativnost i upoznali su se s drugim umjetnicima. Iz tih kolonija izrodila se ideja da organiziramo izložbe na kojima će biti izložene slike koje su nastale upravo na tim kolonijama., kazao je direktor Kafadar.

Sinoć u Vitezu održan  koncert i otvorena izložba „Svjetlo Božića“

Koncertu i otvaranju izložbe u Vitezu prisustvovao je i predsjednik Federacije BiH, Marinko Čavara.

Izložba „Svjetlo Božića“ u galeriji „Ovnak“ otvorena je za posjetitelje do 8. siječnja 2019. godine, svakim radnim danom od 8 do 17 sati.