Zbog velike tragedije koja se desila sinoć u Novom Travniku kada su smrtno stradale majka i kćerka, a još troje djece povrijeđeno, otkazane su brojne kulturne i zabavne manifestacije u Novom Travniku i Travniku.

 

 

Božićni sajam i koncert Krunoslava Kiće Slabinca koji su bili zakazani za danas otkazani su nakon tragedije koja se sinoć dogodila u Novom Travniku.

-Udruga Katarina Kosača obavještava građane u Novom Travniku da se Božićni sajam odgađa do daljnjeg. Obiteljima stradalih izražavamo sućut i potporu u ovim teškim trenucima. O datum održavanja sajma mediji će biti obaviješteni naknadno, saopćano je jutros iz Organizacijskskog odbora Udruge žena Kraljica Katarina Kosača.

Svečanosti su otkazale i brojne firme i javne instuticije koj su ovog vikenda zakazali svečanosi i zabave u Lašvanskoj dolini.

-Zbog  tragedije koja se sinoć 7.12. 2018. godine dogodila u Novom Travniku i potresla cijeli region, koncert “Travničke Kamerne Scene” i benda NitendoCore Duo i Hidden Resnance se odgađa. O novom terminu obavjestit ćemo vas naknadno. – saopćeno je iz Centra za kulturu Travnik.