Katolički školski centar „Petar Barbarić“ – Gimnazija Travnik poziva učenike završnih razreda osnovne škole na upis u prvi razred gimnazije.

 

Inicijalni test, za upis u prvi razred, provodi se radi kvalitetnijeg formiranja odjela, polaže se iz predmeta hrvatski jezik, matematika i prvi strani jezik (engleski ili njemački). Prvi termin za pristupanje inicijalnom testu  je 12. lipnja 2019. godine (srijeda) od 10 sati. Inicijalnom testu ne trebaju pristupiti  učenici koji su imali odličan uspjeh i uzorno vladanje od VI. do IX. razreda i odlične ocjene iz predmeta koji se polažu na testu. Kataloge, za predmete koji se polažu na testu, učenici mogu preuzeti na web stranici škole (www.ksc-travnik.net), kao i sve druge informacije vezane za upis i rad same škole.

Katolički školski centar je dio Sustava katoličkih škola za Europu. Škola je prostor ugodan za učenje, druženje, sportske aktivnosti, te nudi i mogućnost boravka u Đačkom domu tijekom cijelog tjedna. Gimnazija potiče učenike na odgovorno i kulturno ponašanje, a cilj je omogućiti svakom učeniku prepoznati svoje potencijale te mu osigurati napredovanje izvan granica obrazovnog standarda.

I Vi možete biti učenici slavne Nadbiskupske gimnazije u kojoj su odgoj i obrazovanje stjecali mnogi akademici, sveučilišni profesori, javni i politički djelatnici.

Dobro nam došli!

 

(Uprava Škole)