Centar za poslovnu edukaciju organizira dvodvnevnu interaktivnu radionicu „EU grantovi – kako do bespovratnih sredstava za privatne firme i javni sektor“. Radionica se održava u Sarajevu 30. i 31. januara 2020. godine od 10 do16 sati u Hotelu Hills 5*. Prijave su  ograničene na 22 učesnika. Iskoristite popust za rane prijave do 17. januara

 

Na ovoj radionici učesnici će se upoznati sa širokim mogućnostima bespovratnog finansiranja iz različitih EU fondova uključujući i IPA III fond. EU grantovi su izuzetna prilika za BH male, srednje i velike privatne i javne firme, nevladine organizacije, univerzitete i javni sektor uključujući organe javne uprave na svim nivoima.

Na radionici će biti predstavljeni trenutni i budući otvoreni pozivi za dostavu projektnih prijedloga, način pisanja uspješnog projektnog prijedloga, primjeri uspješnih EU i IPA II projektnih prijedloga.

Također će biti predstavljene i različite mogućnosti pronalažnja i saradnje kroz partnerski odnos sa stranim nosiocima projekata što je posebno važno onima koji tek ulaze u EU projekte i nemaju kapaciteta da budu nosioci velikih projekta. Ovakvi partnerski odnosi omogućavaju manjim firmama i organizacijama da ponude svoje usluge i kapacitete vodećim evropskim konzorcijima koji provode multimilionske EU projekte.

Kroz interaktivan rad i networking u maloj grupi do 22 učesnika, svi učesnici će imati priliku da se konsultiraju sa predavačem o svojim konkretnim projektnim idejama i prijedlozima za koje su zainteresirani.

Iskoristite popust za rane prijave do 17. januara.

 

Prijavite se!

https://trening.cpe.ba/eu-grantovi/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=radionica_bespovratni_eu_grantovi_kako_do_sredstava_za_male_srednje_i_velike_firme_i_javni_sektor&utm_term=2020-01-08