Danas su „Kraljevi“  u Derventi odigrali sedmu pripremnu utakmicu a nakon isteka 90 minuta rezultat je glasio 2:2. U meču odigranom na vještačkoj podlozi, domaćin je bolje otvorio susret i već nakon 15 minuta imao prednost od 2:0.

 

 

Kardinalne greške zadnje linije i vratara Kraljeva Trake, u golove je pretvorio Perović. To je „otrijeznilo“ Kraljeve, te je do kraja meča gostujuća ekipa dominirala terenom i stvorila desetak idealnih prilika za postizanje gola. Na 2:1 je u prvom dijelu smanjio Haračić a za konačnih 2:2 u drugom poluvremenu je pogodio Kapetan.

Najzaslužniji za neriješen ishod bio je vratar Tekstilca koji je barem pet puta odličnom intervencijom spasio svoju mrežu. Prema riječima trenera Beće, osim uvodnih 15 minuta, bila je ovo najbolja utakmica Kraljeva u dosadašnjem dijelu priprema, a u planu je odigravanje još jednog meča, 29.02.2020. u „generalci“ će Metalleghe BSI ugostiti Moševac iz Maglaja.

Inače, bila je ovo prva utakmica između ova dva prvoligaša, a domaćin je obezbjedio vrhunske uvjete za odigravanje prijateljskog ogleda, te se potrudio da se Kraljevi u Derventi osjećaju  dobrodošli. Stoga se zahvaljujemo Tekstilcu uz želju da ova utakmice bude početak jedne plodonosne sportske suradnje.

 

Ekipa Metalleghea odigrala neriješeno u Derventi

FK Tekstilac – NK Metalleghe BSI 2:2 (2:1).

Gradski stadion u Derventi. Gledatelja 100.

Sudija Zoran Tepić.

Strijelci: 1:0- Perović (3.), 2:0- Perović (14.), 2:1- Haračić (39.), 2:2- Kapetan (78.)

FK Tekstilac: Plisnić, Đekić, Runić, Jolović, Marić, Parmaković, Maksimović, Reljić, Stupar, Duspara, Perović. Igrali su još: Pećić D, Vugdalić, Malkić, Radoja, Ćirić i Pećić B. Trener Čedomir Ćulum.

NK Metalleghe BSI: Trako, M. Mehić, Alispahić, Vulić, Danilović, Bešagić, Kapetan, Samardžić, Haračić, Kremenović, Tankuljić. Igrali su još: Ćeman, Vujica, Kovač, A. Mehić, Peno. Trener: Damir Beća