Sarajevo uskoro dobija novi hub. Coworking space sa dodatnim sadržajima novog brenda HUBUNIPROMET, a na već poznatom mjestu susreta zdravih ideja (Marka Marulića 2), počet će sa radom 17. aprila.

 

 

U namjeri da opravda geslo “više od prostora” HUBUNIPROMET je u samom startu priredio zanimljive pogodnosti.

Prve dvije sedmice korištenja huba za sve njegove korisnike je besplatno. Nakon toga svako prvo korištenje (prvi dan) je također besplatno. Za sve nove startupove prva tri mjeseca rada u hubu, počev od dana registracije djelatnosti, su besplatna. Svi studenti imat će u startu znatno umanjenu cijenu korištenja. Mjesečna cijena za studente iznosit će 100 KM (cijena uobičajena je 250 KM). Studenti sa prosjekom 9 i više, usluge huba moći će koristiti u cjelosti besplatno. Studenti sa prosjekom od 8 do 9 plaćat će samo 50 KM. Jednom mjesečno svi korisnici huba imat će priliku besplatno koristiti prostor za evente u kojem će moći održavati edukacije, ali i prezentirati vlastite radove, ideje, rješenja i vizije.

Drugi važan segment pogodnosti je zdravo okruženje, koje u vidu sadržaja nudi HUBUNIPROMET, uz sam coworking space sa prostorom za individualni i zajednički rad, kuhinju, prostor za sastanke i odmor, te svu potrebnu savremenu komunikacijsku infrastrukturu i opremu. Dio koncepta su od ranije već uspješni brendovi – Bistro Zdravo sa svojom zdravom hranom od cjelovitih namirnica, i holisitički studio za ples, pokret i oporavak Move.ba. Bistro Zdravo je poznat po ukusnim i zdravim jelima i napicima, dok je studio Move.ba tu da se pokretom i vježbom pobrine za zdravlje i produktivnost, nudeći još i obnavljajuće masaže i spa tretmane.

Sarajevo uskoro dobija novi coworking prostor

U nizu benefita koje nudi HUBUNIPROMET je i projekat “Oni su budućnost”. Radi se o organiziranju svojevrsne platforme za promociju i unaprijeđenje inovatorstva i pozitivinih vrijednosti. Projekat će imati za cilj uspostavu mreže uspješnih pojedinaca i organizacija koji nude korisna rješenja u različitim oblastima, te na taj način doprinose zdravlju, ekološkoj stabilnosti, energetskoj učinkovitosti, održivom razvoju i kvalitetu života u društvenoj zajednici. HUBUNIPROMET stavlja na raspolaganje vlastite resurse kako bi omogućio svima, a prije svega mladima, da dobiju na značaju, a time i mjesto koje zaslužuju u javnom prostoru. Cilj je da svi oni budu još uspješniji u onome što rade kako bi bili primjer i motiv drugima. O projektu “Oni su budućnost” bit će uskoro više riječi.

“Naša vrata bit će otvorena od 17. aprila. Pozivamo sve zainteresirane da dođu i uvjere se zašto smo mi okruženje za kreaciju, inovaciju i edukaciju, gdje posao čine ljudi, konekcije i inspiracija. Dobro došli!”, navodi se u saopćenju za medije novog sarajevskog huba – HUBUNIPROMET.

Sve o HUBUNIPROMET možete pronaći na www.hubunipromet.com