“Juicy Kiseljak open”, drugi najjači teniski turnir u BiH ove godine, i službeno je otvoren. Simboličnim programom za članove Kluba, sponzore i pokrovitelje, Teniski klub Elliptic je dokazao kako je sve spremno za ugostiti desetine tenisača iz cijeloga svijeta koji će se boriti za ATP bodove ali i nagradni fond ukupne vrijednosti 25 000 dolara.

 

Turnir je otvorio načelnik Općine Kiseljak, Mladen Mišurić-Ramljak kazavši kako je Općina Kiseljak ponosan partner ovom projektu koji je pokrenut prije 24 godine i koje svake godine napreduje i diže ljestvicu kada su uvjeti i organizacija u pitanju.

Stanić Grupa također je uz turnir od njegovih početaka a ove godine, sa brendom Juicy su i generalni sponzor. Otvorenju su ispred Grupacije nazočili Sanela Gavran i Alojz Stanić. Gavran je u izjavi za medije kazala kako je ove godine pokrenuta i jedna nova tradicija kada je u pitanju odnos prema ovom projektu koji sada nosi ime “Juicy Kiseljak open”, čestitala i poželjela sreću organizatorima te ispred Grupacije iskazala ponos što sa svojim najjačim brendovima poput Maraske i Heinekena stoje iza ovog projekta.

Otvoren teniski turnir „Juicy Kiseljak open“

Predstavnici tvrtke Sarajevski kiseljak također su podržali svečanost otvorenja kao i sam turnir. Izvršni direktor Darko Josipović nazočio je otvorenju dok se medijima obratila Helena Radić-Bosanac (korporativne komunikacije) kazavši kako je ovo jedan u nizu projekata odnosno ulaganja u lokalnu zajednicu čiji je “Sarajevski kiseljak” neodvojivi  i važan dio.

Lidija Bradara, predsjednica Federacije BiH također je podržala turnir kao i Federalno ministarstvo kulture i sporte te Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture, mladih i sporta Kantona Središnja Bosna.

Otvoren teniski turnir „Juicy Kiseljak open“

Natjecanje počinje u nedjelju, 28.svibnja dok je finalni dan planiran za nedjelju 4.lipnja. Ulaz na sve mečeve je besplatan.

Sve informacije dostupne su na web stranici tkelliptic.com dok se mečevi mogu pratiti i online putem FB stranice Teniski klub Elliptic Kiseljak.