Kompanija BH Telecom danas  je svečano otvorila svoj Telecom centar Travnik  II. Novi Centar  u Bosanskoj ulici  je  61  od planiranih 73 prodajna objekta.

Na području koje pokriva Direkcija Travnik  BH Telecoma do sada je realizovano i pušteno u rad  devet Telecom centara: u Travniku, Novom Travniku, Bugojnu, Kiseljaku, Jajcu, Livnu, Fojnici, Vitezu i Gornjem Vakufu, tako da je ovo deseti BH Telecom centar na području Srednjobosanskog kantona.

 

BH Telecom otvorio novi prodajni centar u Travniku

 

-Nestrpljivo smo čekali ovaj trenutak i sada imamo jedan brižljivo dizajniran i znalački opremljen prostor. Na lokaciji na kojoj se nalazi ovaj Centar nama je zaista bio potreban, kako bi smo bolje i uspješnije organizovali prodaju i omogućili bolju i veću dostupnost usluga BH Telecom-a.  – kazao je Kasim Rahmanović, direktor Direkcije BH Telecom Travnik.

 

BH Telecom otvorio novi prodajni centar u Travniku

BH Telecom centar Travnik II otvoren je da bi građanima omogućio veću dostupnost usluga ove kompanije od dosadašnje.

-Napravili smo jedan reprezentativan objekat koji je na ponos BH Telecom-u i gradu Travniku. Ovo je jedan divan završetak uspješne poslove godine u BH Telecom-u jer mi krunišemo dobre rezultate otvaranjem ovog Centra u Travniku. U prvih šest mjeseci ove godine BH Telecom je uplatio najviše PDV-a, od 2006. godine napravili smo preko 45 miliona KM ugovora o sponzoriranju kulturnih i sportskih institucija i svega što je pozitivno u BiH. Isto tako donirali smo preko 11 miliona KM.  – istaknuo je Elvedin Kanafija, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku, naglasivši kako po zvaničnim statistikama  zauzimaju 46,7 posto mobilnog tržišta u BiH.

Novi BH Telecom centar Travnik  II otvorio je načelnik općine Travnik, Admir Hadžiemrić koji je tom prilikom kazao:

-Čestitam menadžmentu na jako dobrom odabiru lokacije, ali i poslovnom potezu jer siguran sam da će i građani Travnika prepoznati ovu lokaciju kao mnogo zgodnije mjesto  za korištenje usluga BH Telecom-a. – rekao je načelnik Hadžiemrić otvarajući novi Centar.

BH Telecom otvorio novi prodajni centar u Travniku

Poslovni prostor je u vlasništvu Općine Travnik, a poslovni dio od 100  kvadratnih metara  i cijeli objekat uredio je BH Telecom.

 

(travnik-grad.info)