Talentovana bh. pjevačica Ilma Karahmet iz Kiseljaka ovogodišnjom pobjedom u RTL-ovom showu ‘Zvijezde’ još jednom je dokazala svoje impresivne vokalne mogućnosti. Mladi Bugojanac Sedin Lakača pjevačicu vjerno prati kroz sva takmičenja i na svim muzičkim putovanjima.

 

Nesumnjivom, pred ovom 18-godišnjakinjom je zavidna karijera, a Ilma sama je u mnogo prilika istakla kako joj najveću podršku daje upravo njen samo nekoliko godina stariji suprug za kojeg se udala prije šest mjeseci u Bugojnu.

Mladi Bugojanac Sedin Lakača pjevačicu vjerno prati kroz sva takmičenja i na svim muzičkim putovanjima, a jednako kao i njegova izabranica, u životu teži uspjehu pa je tako i magistar sa diplomom Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije u Sarajevu.

Ko je Sedin Lakača kojem je Ilma Karahmet poklonila svoje srce?

Da ovaj mladi bračni par ambiciozno kroči ka uspješnim karijerima, jasno je iz ovih nekih tehničkih podataka, ali možda ponajviše iz podrške koju jedno drugom u svakoj prilici pružaju što je vidljivo iz njihovih objava na društvenim mrežama, a tada je – naravno – sve lakše za ostvariti.