Talentovana bh. pjevačica Ilma Karahmet iz Kiseljaka ovogodišnjom pobjedom u RTL-ovom showu ‘Zvijezde’ još jednom je dokazala svoje impresivne vokalne mogućnosti. Mladi Bugojanac Sedin Lakača pjevačicu vjerno prati kroz sva takmičenja i na svim muzičkim putovanjima.

 

Nesumnjivom, pred ovom 18-godišnjakinjom je zavidna karijera, a Ilma sama je u mnogo prilika istakla kako joj najveću podršku daje upravo njen samo nekoliko godina stariji suprug za kojeg se udala prije šest mjeseci u Bugojnu.

Mladi Bugojanac Sedin Lakača pjevačicu vjerno prati kroz sva takmičenja i na svim muzičkim putovanjima, a jednako kao i njegova izabranica, u životu teži uspjehu pa je tako i magistar sa diplomom Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije u Sarajevu.

Da ovaj mladi bračni par ambiciozno kroči ka uspješnim karijerima, jasno je iz ovih nekih tehničkih podataka, ali možda ponajviše iz podrške koju jedno drugom u svakoj prilici pružaju što je vidljivo iz njihovih objava na društvenim mrežama, a tada je – naravno – sve lakše za ostvariti.