Danas je u Travniku, u Bosanskoj ulici, u sklopu Lipa Shopping Centra,  otvoreno novo prodajno mjesto kompanije Mercator BH. Na preko 850 kvadratnih metara prostora i veoma atraktivnoj lokaciji, kupcima je osiguran jedinstveni ugođaj kupovine, vrhunski asortiman kvalitetnih proizvoda, povoljne cijene, kao i razne povlastice za kupce.

 

-U prelijepi stari grad Travnik, ulazimo na velika vrata i sigurni smo da ćemo ubuduće biti izuzetno dobre komšije. Gradu Travniku poklanjamo našu sasvim novu i jedinstvenu prodavnicu, koja u ponudi ima više od 20.000 artikala i već prepoznatljive odjele: pekara sa svježim i mirisnim hljebom i pecivima, gastro odjel sa svježe pripremljenim jelima, raznim delikatesima, tortama i kolačima, odjel svježeg voća i povrća, mesnica sa vrhunskim izborom kvalitetnog mesa, kao i delikatesni odjel sa širokim izborom suhomesnatih i sirnih proizvoda. Prateći svjetske trendove i prehrambene navike, pripremili smo i bogatu ponudu zdrave hrane, uključujući i 100% prirodne proizvode provjernog kvaliteta Bio Zone. Osim toga, na našim policama je raznovrsna ponuda neprehrambenih artikala, malih kućanskih aparata i ostalih kućnih potrepština. Povodom otvaranja našeg prodajnog mjesta, za naše kupce smo pripremili mnogobrojne akcije, promocije proizvoda, razne popuste i nagrade za najsretnije kupce. –  izjavio je Ahmet Koštreba, direktor društva Mercator BH.

 

Otvaranjem novog prodajnog mjesta u Travniku, priliku za posao je dobilo 18 novozaposlenih radnika, a povodom otvaranja nove prodavnice, Mercator je uručio vrijedne donacije Javnoj ustanovi Bolnica Travnik, Covid-19 Odjelu i Porođajnom odjelu,  kao i službi  Hitne pomoći  pri Domu zdravlja Travnik.

 

This slideshow requires JavaScript.