Ammar Migalo dizajner iz Travnika, završio je novu kolekciju odjeće pod nazivom “Inspire Vision”. Mladi dizajner otkrio za portal www.travnik-grad.info pojedinosti o novoj kolekciji.

 

 

-Unikatni model iz nadolazeće kolekcije Inspire Vision – kosulja/haljina (oversized). Pogodna za sve prilike, u par poteza do posebnih outfita. Haljina je rađena od 100 posto prirodnih materijala u ovom slučaju od organskog pamuka. Korišteno je vrlo malo detalja koji opisuju naše okruženje, tačnije linije koje asociraju na “istančani i jasan” stav. – pojašnjava Ammar.

Crno – bijela kombinacija pogodna za dame koje vole biti prepoznatljive te sigurne u sebe. Što se tiče kolekcije koja u budućem vremenu čeka svoje mjesto pod “sretnom zvijezdom” slijedit će djelimično kroj i dizajn koji će svi zavoljeti.

-Naravno, većinski biti će rađeno za dame, no, vrlo moguće da će se napraviti izuzetak te da će muški dio populacije uživati u nekim od komada iz AMMAR kolekcije. – otkriva nam Ammar.

This slideshow requires JavaScript.

Ovoga puta naša Travničanka Irma Čamdžić – Patković nosi ekskluzivni model iz kolekcije “Inspire Vision”. No, autor kolekcije će ubrzo iznenaditi još nekoliko osoba sa naših prostora poklonima AMMAR.

-Zaista sam ponosan što ovaj put na tržište izlazi nešto veoma moderno i drugačije. Pozitivno sam iznenađen jer je potražnja već velika za pomenutim modelom koji vidite na slikama. Inače, da ne zaboravim, Irma je uradila sjajnu prezentaciju i onako nesvakidasšnju lokaciju odabrala za slikanje – čak Maldive! Da bi situacija bila zanimljivija, čekao sam čak 3 mjeseca da saznam gdje ide kako bi je mogao iznenaditi sa poklonom AMMAR te odusševljenju nije bilo kraja. Sjajan smo tim i nadam se ubrzo da ćemo uraditi jos sjajnih projekata. – kaže nam Ammar.