Sinoć je u Travniku Kantonalna organizacija SDP BiH Srednjobosanskog kantona organizovala tradicionalni Novogodišnji prijem.

 

Prijemu  su, pored velikog broja zvanica iz političkog i društvenog života, prisustvovali i Zukan Helez, ministar odbrane BiH, Nedžad Lokmić, ministar za pitanja boraca i invalidna odbrambeno-oslobodilačkog rata FBiH, Radoje Vidović, predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH SBK/KSB, Bojan Domić, ministar obrazovanja, nauke, mladih, kulture i sporta u Vladi SBK/KSB i Dražen Matišić, predsjedavajući Skupštine/Sabora SBK/KSB.

Održan tradicionalni Novogodišnji prijem SDP BiH u Travniku

– Ovo je bila prilika da se sjetimo i istaknemo sve što smo započeli, ali i uspješno završili u 2023.godini, te nastavimo sa reformama u narednoj godini koje će, sasvim sigurno, za neke biti bolne, ali koje će približiti Bosnu i Hercegovinu ulasku u Evropsku uniju što je konačan cilj Vijeća ministara BiH i Vlade Federacije BiH. Predstoji nam godina izazova, ali sam siguran da ćemo to zajedno uspješno riješiti na zadovoljstvo svih građana Bosne i Hercegovine.  – istaknuo je Nijaz Helez, predsjednik KO SDP BiH SBK/KSB.

Održan tradicionalni Novogodišnji prijem SDP BiH u Travniku

Kantonalni odbor SDP BiH SBK/KSB upućuje najsrdačnije čestite povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih praznika svim građanima Srednjobosanskog kantona i Bosne i Hercegovine, sa željom da nam naredna, 2024.godina, donese puno uspjeha, zdravlja i sreće.