Iako možda malo kasne za ženama, muškarci s godinama mijenjaju svoje ideale nabolje. Žene  s godinama mijenjaju svoje ideale kad je riječ o savršenom muškarcu, a ništa drugačije nije ni kod suprotnog spola. Iako možda malo kasne za ženama, muškarci s godinama mijenjaju svoje ideale nabolje.

U 20-im…

… preferiraju kvantitetu, a s kvalitetom se ne zamaraju previše. Prioritet su im površne stvari poput neobaveznog seksa i izgleda, a vrlo često se čini da nemaju pojma što stvarno žele – zato što stvarno nemaju pojma.

U 30-im…

… već tijekom kasnih 20-ih shvaćaju da je kvaliteta puno važnija, a u 30-ima se polako, ali sigurno prebacuju na takav način razmišljanja. To su godine u kojima shvaćaju da je puno važnije imati nekoga uza sebe s kim će dijeliti život, a dodatni poticaj vide u prijateljima koji se također žele (ili već jesu) skrasiti s nekim.

U 40-im…

… ako su još solo, to ili znači da imaju veliki problem sa ženama ili da su već razvedeni. Rijetko će koji muškarac s kojim je sve u redu ostati sam toliko dugo. Ovo su godine u kojima traže ženu s kojom će provoditi vrijeme i koja je samostalna, tj. neovisna, i duhom ali i financijski.

U 50-im…

… istraživanja pokazuju da muškarci u ovim godinama žude za romansom, stabilnosti i financijskom sigurnosti. U ovim im je godinama manje važna karijera koju je žena odabrala i je li majčinski tip ili nije. Traže društvo osobe s kojom će se dobro slagati i s kojom dijele interese.

 

(