U organizaciji Evropske poslovne skupštine (EBA), iz Oxforda, Velika Britanija će 6. i 7.10.2017.g. u Kanu, Francuska biti održan Međunarodni festival „Poslovni uspjeh i Noć evropskih nagrada“, a zvanični partner Međunarodnog festivala je, kao redovni i dugogodišnji član EBA, i Internacionalni univerzitet Travnik, iz Travnika, Bosna i Hercegovina.

Na zvaničnom EBA Global Facebook statusu je 25.8.2018.g je VIP Program koordinator festivala, gđica Anastasia Mallwil predstavila partnerstvo IUT-a i EBA unutar organizacije ovog Međunarodnog festivala.

Tokom Međunarodnog festivala će biri organizovane Panel diskusije o inspirirajućim poslovnim uspjesima uz predstavljanje kompanija i visokoškolskih institucija, regionalnih pobjednika uz primjere uspješnih implementacija poslovnih ideja. Tom prilikom će biti uručena i nagrada „Kraljica Viktorija“ unutar uspješnog – društveno odgovornog poslovanja kroz dijalog među naučnicima, filantropima, dobrotvornim organizacijama, osobama iz svijeta kulture i umjetnosti. Također će biti dodijeljene i međunarodne nagrade „Poslovna izvrsnost godine“, „Poslovni uspjeh“ i „Poslovni lider godine“.

Od 25.8.2017.g. na navedenoj društvenoj mreži predstavljen i   Internacionalni univerzitet Travnik.

 

(IUT)