Finalistkinje izbora Miss BiH za Miss Svijeta među kojima su i Emina Varupa i Esmedina Luković, aktuelna Miss Srednjobosanskog kantona  udobno i sigurno su doputovale autobusom Centrotrans-a Sarajevo u prekrasni “Grand Prestige Hotel & Spa” 5 * SIDE gdje nastavljaju sa svojim pripremama za finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2017.

Ovaj prekrasan ” all inclusive ” hotel sa 5 * nudi razne usluge među kojima se ističu bazeni, prekrasno jezero, vlastita plaža, bazeni sa toboganom, Kleopatra Spa centar, Niagara disco club, restorani, amfiteatar ,kongresna dvorana i dječji klub koji će omogućiti najmlađim da uzivaju u ovom prekrasnom kompleksu.

Već prvi dan dolaska djevojke su uživale u mnogobrojnim vodenim i sportskim aktivnostima, te se opustile uz masažu u Kleopatra Spa i Wellness centru koji je sastavni dio ovog hotela. Dok djevojke odbrojavaju dane do finala i vrše  posljednje pripreme krenulo je glasanje za Miss Interneta.

Laskavu titulu ponijet će djevojka koja ima najviše lajkova na svojoj fotografiji.  Da bi lajk bio važeći potrebno je lajkovati stranice Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta i Modna agencija ABC models na Facebook-u te pratiti stranicu na Instagramu ” ABC models mgmt International “.  Glasanje je otvoreno do 1. oktobra.