Ne propustite priliku i dođite u Sarajevo City Center (SCC) u subotu, 12.oktobra, u 18 sati , kada se održava kasting za maneken(k)e! “Sa radošću očekujemo kastinge širom Bosne i Hercegovine“, govori nam Marko Lovrić, direktor internacionalne modne agencije Relatum Model Management, koji je i sam niz godina uspješno koračao svjetskim modnim pistama.

 

“Svatko ima jednaku priliku jer kandidate za slijedeći krug kastinga birati ćemo i po nečem što ih izdvaja od drugih, a ne samo po osobnosti i fotogeničnosti“, ističu iz agencije Relatum Model Management, a čiji modeli i ove sezone nose svjetske dizajnere na prestižnim modnim revijama u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu. Uz Marka Lovrića, u žiriju RelatumSwan kastinga, biti će i najuspješnija bosanskohercegovačka manekenka i direktorica agencija Swan Model, Džejla Glavović Očuz.

U subotu u Sarajevu kasting za maneken(k)e

Na kasting se mogu prijaviti sve zainteresirane djevojke i momci između 14 i 24 godine starosti. Djevojke moraju biti iznad 170 cm, a momci iznad 183 cm visine.

Djevojke bi trebale biti bez šminke ili minimalno našminkane u jednostavnoj odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su obična crna ili bijela majica i crne ili plave skinny traperice, a mogu ponijeti i cipele sa visokom petom.  Momci bi također trebali obuči običnu majicu i uske traperice.

Više informacija možete pronaći i na  www.relatumswan.com