Centar za poslovnu edukaciju organizuje cjelodnevnu interaktivnu radionicu na temu  „Javni nastupi, odnosi s medijima i moć uvjeravanja publike“  koja će se održati u Sarajevu  21. februara ove godine u periodu  od 9:30 do 16 sati, u Hotelu „Hills“ 5*. Broj učesnika je ograničen na 20, a za rane prijave do 8. februara predviđen je popust.

 

 

Naučite biti samouvjereni na javnim nastupima i pred kamerama, prenesite svoju poruku uvjerljivo i odvažno. Kroz ovu radionicu ćete naučiti kako biti najbolji pred samim sobom, a samim tim i pred publikom. Uz provjerene NLP tehnike koje primjenjuju najuspješniji saznat ćete kako da promijenite nekorisna uvjerenja, emocije i fokus i da u potpunosti ovladate javnim nastupom kao vašom prilikom za ostvarenje poslovnih i ličnih ciljeva.

 

Radionica je namijenjena: direktorima, brend menadžerima, kandidatima za izbore, političarima, PR-menadžerima, glasnogovornicima, prezentatorima, promoterima, osobama koje u okviru svog posla imaju obavezu javnog nastupanja (posebno pred TV kamerama), bilo da je u pitanju nastup u medijima, obraćanje većem broju ljudi, prezentacija, predavanje ili predstavljajnje ideja/proizvoda, kao i za sve osobe koje žele unaprijediti svoje znanje iz oblasti javnog nastupa.

Jedna od vježbi uključuje i profesionalnog snimatelja sa snimanjem intervjua uživo kako biste se što bolje pripremili za žive nastupe..

Radionicu vodi vrhunski ekspert sa odnose s javnošću, certificirani trener javnih nastupa Marina Bakić, koji svoja dokazana iskustva u preko 17 godina rada stavlja vama na raspolaganje kroz interaktivni rad u maloj grupi od maksimalno 20 učesnika.

 

Za dodatne informacije pozovite na telefone:

033 260 505 – Sarajevo

035 245 222 – Tuzla