Magistar ekonomskih nauka Nevzudin Dino Brljak Odlukom predsjedništva Naroda i Pravde koju je potpisao predsjednik Elmedin Dino Konaković, imenovan je za predsjednika Opštinskog Povjereništva Novi Travnik. Ova politička opcija privukla je veliki broj građana u Novom Travniku,a kako nezvanično doznajemo sasvim je izvjesno da će imati i kandidata za načelnika Opštine Novi Travnik.

 

-Čini mi se da je politika u Bosni i Hercegovini zadnjih 20 godina, koncentrisana na lijevo ili na desno, umjesto na ispravno ili neispravno. Najbolje sinove i najbolje kćeri naše zemlje dosadašnja politika je marginizirala i raseljavala ih diljem planete. Narod i Pravda imaju potpuno drugačiji koncept razvoja Bosne i Hercegovine, gdje kvalitet, istina i sposobnost moraju činiti osnove moderne pravne, ekonomski razvijene države u kojoj će ako Bog da, naša djeca biti najsretnija i uživati sve blagodati. Kada su u pitanju Lokalni izbori 2020, planiramo imati najkvalitetnije ljude za sve kandidatske pozicije za dobrobit naše Opštine. Za potpuno osvježenje i preuređenje nekadašnjeg Grada Mladosti, pripremiti ćemo 200 projekata, potrebnih da se realiziraju što prije. 100 projekata usvojiće eksperti Naroda i Pravde, a 100 preostalih će biti konstruktivni prijedlozi stanovnika Opštine Novi Travnik, koje ćemo rado prihvatiti i implementirati u mjesnim zajednicama. – kazao nam je Nevzudin Dino Brljak.

Nevzudin Dino Brljak imenovan za predsjednika Povjereništa NiP u Novom Travniku

 

Magistar ekonomski nauka Nevzudin Dino Brljak do sada je obnašao niz rukovodećih funkcija u velikim kompanija gdje ima dvadesetogodišnje menadžersko iskustvo, a pored toga certificirani je račinovođa i ovlašteni revizor.

Kancelarija Naroda i Pravde u Novom Travniku se nalazi na adresi: Hanumina bb, preko puta spomen obilježja Šehidima našeg grada. Opštinsko povjereništvo će biti otvoreno svaki dan od 10:00 do 14:00, gdje možete dobiti sve potrebne informacije.