Domaća medijska grupa „TNT Grupacija“ je u protekla dva mjeseca lansirala čak pet digitalnih medija. Mi danas izdvajamo tri nova portala koji su najinteresantniji redakciji portala hronika.ba.

Inače, TNT Grupacija je više poznata po lokalnim radio stanicama u Travniku, Zenici, Tuzli i Sarajevu te tematskim TV kanalima. U Digitalu ulažu tek u posljednje vrijeme, a čini se da su ulaganja ozbiljna što potvrđuje i Alem Sinanović, urednik digitalnih medija:

“Naša medijska grupacija u posljednje vrijeme mnogo ulaže u digitalni marketing i medije. Dokaz tome je i činjenica da smo u samo tri mjeseca lansirali pet digitalnih medija”, kaže Sinanović.

Poslovne.com – Biznis portal s odličnim tekstovima

Prvi među njima je biznis portal poslovne.com , najbrže rastući poslovni portal u Bosni i Hercegovini i regiji sa 30.000 posjeta u prvih mjesec dana od osnivanja.

Poslovne.com je domaći biznis portal na kojem možete čitati biznis vijesti, biznis ideje, poslovne savjete, oglase za posao i mnoge druge stvari vezane s biznisom. Kroz zanimljive i informativne tekstove budite prvi koji primaju novosti iz poslovnog svijeta, što vas čini dominantnijim nad neinformisanom konkurencijom.

Korner.ba – Novi fudbalski portal

Drugi portal koje izdvajamo je Korner.ba. To je fudbalski portal koji vam blagovremeno donosi vijesti i zanimljivosti iz svijeta fudbala. Ako želite da znate sve o bitnim nogometnim događajima kod nas i širom svijeta onda je to korner.ba, dostupan gdje god se nalazili.

Osnovna odlika nogometnog bloga korner.ba je ta da možete čitati analize utakmica, pratiti predviđanja rezultata, te saznati mnogo više o igračima, klubovima i nogometu nego što je to slučaj na drugim sportskim portalima.

Travnik.ba – Grad u srcu Bosne

Travnik.ba je web portal s vijestima i informacijama iz grada i općine Travnik. Kroz razne zanimljive reportaže donosimo vam vijesti iz života naše zajednice.

Portal ima svrhu približiti grad Travnik široj publici te pomoći njegovim stanovnicima da se brzo i jednostavno informiraju o novostima putem računala, mobitela ili tableta, gdje god se nalazili. Budite prvi koji će saznati vijesti iz Travnika podijeljene u nekoliko kategorija.