Sve oči su uprte u Ameriku gdje se prošli tjedan odvijala prava drama u kojoj je glavnu ulogu naravno imao Donald Trump i njegove pristaše koji su upali na Capitol Hill. Negdje tijekom vikenda u moru memeova koji su prikazivali Trumpa i njegovo pristaše, na vidjelo je izašla nova naslovnica magazina Vogue koju krasi američka potpredsjednica Kamala Harris, prenosi Buro247.hr

 

Naslovnica je apsolutno očekivana i zaslužena, međutim društvene mreže su je sasjekle u nekoliko sati. Na prvi pogled smo i sami pomislili zašto naslovnica izgleda kao da je napravljena u nekom foto studiju za izdavanje osobnih iskaznica? Iza covera stoji megatalentirani fotograf  Tyler Mitchell, te je time nejasnije kako su se odlučili baš za ovu verziju?

Harris je odjevena u odijelo i Converse tenisice, a iza nje se nalazi ružičasto-zelena pozadina. Kompletan dojam je poprilično neuredan. Twitter je eksplodirao s komentarima, a u priču se uključio i CBS News koji su javili da je Vogue samoinicijativno promijenio naslovnicu koja nije odobrena od strane Kamalinog tima.

Novu naslovnicu američkog Voguea krasi novoizabrana podpredsjednica SAD Kamala Harris

O naslovnici piše čak i CNN koji se rijetko kada bavi ovakvim temama. Iz Voguea su objasnili kako su željeli predstaviti najmoćniju ženu Amerike u neformalnijem izdanju. U nakani su uspjeli, samo je šteta što je konačan dojam nedostojan prve naslovnice koju zauzima američka potpredsjednica.

 

(buro247.hr)