Kroz alumni aktivnosti Kennedy-Lugar Youth Exchange and Study (YES) programa razmjene srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini, bivša učesnica ovog programa Merima Krivokapa organizuje dvodnevnu radionicu profesionalnog usavršavanja za mlade u Kaknju.

 

 

Uz podršku tima organizacije American Councils for International Education koja implementira YES program, učesnici/e radionice će moći da na nauče korisne savjete i upute vezane za potražnju posla, pisanje CV-a i ponašanje tokom poslovnog intervjua.

Radionica je namijenjena svim mladim ljudima u Kaknju koji žele da steknu znanja i vještine neophodne za traženja posla ili prakse i ostavljanja dobrog utiska kod poslodavca.

Radionica će se održati u petak, 16.07. i u subotu, 17.07. u prostorijama JU Gradska Biblioteka Kakanj u periodu od 10:00 do 17:00 sati.

Prijaviti se možete do 02.07. putem ovog linka:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeS1M3s8pioUbSPpPAZUsMCOvd87sXSriG03vnn_hwug1ujhw/viewform?fbclid=IwAR3vURq6j2u2Nkmw8Q9mgds-EgSQJF4Q72tDcYMAk1lVv_lZRvkLE_R65-c

Više o Kennedy-Lugar Youth Exchange and Study programu možete vidjeti ovdje, a o American Councils for International Education uredu u BiH na sljedećem linku. Ako imate pitanja o prijavi ili radionici, javite se Merimi na br.tel. ili email.

 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte: Merima Krivokapa, organizatorica radionice u Kaknju

+387 60 321 8150

[email protected]

Prijavi se na radionicu stručnog osposobljavanja za mlade u Kaknju!