Nedavni modni događaj pod nazivom “European Fashion Passport” okupio je nekoliko talentiranih dizajnera iz različitih europskih zemalja, donoseći šarm i kreativnost na modnu scenu. Ova manifestacija predstavila je izvanredne kreacije i osobnosti iz Slovačke, Crne Gore, Nizozemske, Španjolske, Ukrajine, Latvije, Kosova i mnogih drugih zemalja.

 

Jedan od najzapaženijih trenutaka događaja bio je trenutak kada je Amar Migalo ponosno nosio reviju renomiranog brenda Lombardi – Fashion House iz Slovačke. Amaru je ukazana čast da nosi glavnu kreaciju kolekcije i zatvori ovaj spektakularni show. Njegova pojava na pisti izazvala je oduševljenje publike i modnih entuzijasta, a Amar je zasjao i svojim glumačkim talentima na sceni.

Posebno je impresionirala i španjolska dizajnerica Kifi, koja je bila oduševljena Amarom i njegovim izvedbama na pisti. Očigledno je da Amar Migalo nije samo model, već i umjetnik koji osvaja svojom prisutnošću.

This slideshow requires JavaScript.

Za Amar Migala, ovo je bio izvanredan trenutak jer je imao čast sudjelovati na jedinom balkanskom modnom događaju koji okuplja strane dizajnere. Ova prilika otvorila mu je vrata za nove saradnje.

Ne smijem zaboraviti zahvaliti se generalnom direktoru događaja, Adnanu Hajrulahovicu HAAD, i menadžerici Selmi Malicbegovic iz EM Models Management

Amar Migalo donosi svježe vijesti svojim obožavateljima, a s nestrpljenjem očekujemo nove informacije o njegovim budućim projektima i uspjesima na modnoj sceni. Ovaj događaj sigurno će ostati upamćen kao jedan od trenutaka koji je obogatio europsku modnu industriju i promovirao talentiranog Amar Migala.

@travnik.grad.info

Jedan od najzapaženijih trenutaka događaja bio je trenutak kada je Amar Migalo ponosno nosio reviju renomiranog brenda Lombardi – Fashion House iz Slovačke. #europe #BiH #fashion #sarajevo #europeanfashion #europeanfashionpassport

♬ original sound – travnik.grad.info