Učenici Mješovite srednje tehničke škole Travnik  posjetili su novootvoreni Kampus Internacionalnog univerziteta Travnik i upoznali se sa načinom, principama rada i studiranja na svih sedam fakulteta IUT. Učenici su izrazili zadovoljstvo  onim što su vidjeli i mnogi od njih su već odlučili da studiraju na ovom univerzitetu po završetku srednjoškolskog obrazovanja.

Internacionalni univerzitet Travnik konstantno ulaže kako u svoje akademsko osoblje tako i u prostor i uslove studiranja za svoje studente. Marljivim radom u proteklih deset godina stvoren je vlastiti kadar osposobljen da pruža najbolja znanja i vještine svojim studentima. U skladu sa navedenim su i nove prostorije za održavanje nastave i laboratorije u novootvorenoj zgradi koje su opremljene vrhunskom opremom čime se obezbjeđuju izvanredni akademski uslovi za studiranje na Internacionalnom univerzitetu Travnik.

Učenici Mješovite srednje tehničke škole Travnik posjetili Internacionalni univerzitet Travnik Učenici Mješovite srednje tehničke škole Travnik posjetili Internacionalni univerzitet Travnik Učenici Mješovite srednje tehničke škole Travnik posjetili Internacionalni univerzitet Travnik