JU Bolnica Travnik ograničila je posjete zbog povećanog broja oboljelih od gripe, dok su posjete pojedinim odjelima, na kojim su smješteni najrizičniji pacijenti,  potpuno zabranjene.

 

-S obzirom na novonastalu higijensko-epidemiološku situaciju i pojavu velikog broja oboljelih od gripe, a prema preporuci Tima za kontrolu bolničkih infekcija, donosim ovu naredbu kojom se zabranjuju posjete Odjelima visokog rizika: Jedinica intenzivne njege i terapije Anesteziološke službe, Odjel akušerstva i Ginekološko-porođajne službe, Poluintenzivna njega Interne službe i Poluintenzivna njega Neuropsihijatrijske službe. – stoji u naredbi direktora JU Bolnica Travnik, prim.dr Mirsada Granova.

Ograničene su posjete na Odjele niskog rizika u trajanju od 30 minuta, uz ograničenje broja posjetitelja do dva na jednog bolesnika na Interni, Hirurški, Pedijatrijski odjel, Neurološki i Psihijatrijski odjel, te Ginekološki odjel, stoji u obavjesti iz travničke bolnice.

Zabranjena je posjeta djeci i bolesnim posjetiteljima, kao i zadržavanje na hodnicima Bolnice. Zabrana traje do daljnjeg.

 

(JU Bolnica Travnik)