Ferdo Gazibarić pobjednik je tradicionalnog 16. Uskrsnog turnira u tucanju jaja koji je organizovala travnička Mjesna zajednica Pokrajčići.

 

U finalnom nadmetanju Ferdo Gazibarić bio je uspješniji od Željka Solomuna i tako osvojio prvo mjesto. Priznanja i nagrade najuspješnijim uručio je najmlađi učesnik ovogodišnjeg turnira Dorijan Debeljak.

Ovogodišnji turnir bit će zapamćen po  velikom interesu mladih takmičara, te čak 34 natjecatelja koji su uzeli učešće na turniru.

Ferdo Gazibarić pobjednik 16. Uskrsnog turnira u Pokrajčićima

Organizatori  ne skrivaju zadovoljstvo još jednim uspješno organiziranim turnirom u tucanju jajima, jer kako kažu Pokrajčići su postali sinonim za Uskrsni turnir. Da sve protekne u najboljem redu pobrinuo se Živko Barbić, koji je bio zadužen za pregled ispravnosti jaja.

Nakon završenog turnira uslijedila je velika fešta do rano ujutro koju su uz veselje i radost svih prisutnih pratile i tri harmonike i poznate zavičajne pjesme.

Organizator se zahvaljuje svim prijavljenim takmičarima, te ih poziva da i naredne godine svojim sudjelovanjem podrže ovaj događaj.

 

(novabila.info)