Fakultet za tehničke studije Univerziteta u Travniku organizator je Trećeg međunarodnog simpozija tekstilnog inžinjerstva i dizajna TImod 2018 u periodu od 20.-22.04.2018. godine. Simpozij će se održati na Fakultetu za tehničke studije Univerziteta u Travniku.

 

Nakon svečanog otvaranja i uvodnih stručnih predavanja programom prvog dana Trećeg međunarodnog simpozija tekstilnog inžinjerstva i modnog dizajna – Timod 2018 predviđena je modna revija pod nazivom „Timod 2018-To smo mi“ na kojoj će svoje modne kreacije predstaviti učenice Mješovite srednje tehničke škole Travnik, Smjer tekstilni tehničar.

Modna revija će biti održana u konferencijskoj sali sa početkom u 16:45 sati. Ovo je izvrsna prilika da učenice preznetiraju modele kojima su prethodnu godinu posvetile svoje vrijeme te iskažu svoju kreativnost i dizajnerske sposobnosti. Zajedno sa učesnicima simpozija, studentima Edukacijskog fakulteta i Fakulteta za tehničke studije svojim dolaskom podržite vrijedne učenice  i uživajte u njihovim kreacijama.