Na prodaju je Villa na Babanovcu procjenjena na 440.000 KM sljedećih karakteristika: najljepši pogled, novogradnja, posjeduje garažu  sa  dva  parking mjesta,  pored glavnog puta i 300 metara od Hotela Babanovac i Hotela Blanca.

 

U suterenu je ostava, kupatilo i konoba za goste sa kuhinjom i šankom te izlazom na veliku terasu sa roštiljnicom i travnjakom. U prizemlju je veliki dnevni boravak (kamin) sa trpezarijom i kuhinjom te kupatilom. Na prvom  spratu su dvije komforne spavaće sobe sa balkonima i kupatilo sa jacuzzi kadom.

Vikendica je u potpunosti namještena, razvedeno je podno grijanje na pelet (kotlovnica), razveden alarmni sistem sa senzorima u cijeloj vikendici . Posjeduje veliku  garaža sa vratima na daljinski, veliki roštilj na terasi, savremene roletne i stolarija u cijeloj vikendici, te savremenu  keramika u kupatilima i hodnicima.

Ispred vikendice je velika ostava sa mogućnošću upotrebe za poslovni prostor. Uz vikendicu ide kompletan namještaj sa svim kućanskim aparatima i bijelom tehnikom, peletom i ostale stvari za svakodnevnu upotrebu. Sav namještaj je korišten kraće od godinu dana, koliko je i vikendica stara.

Papiri su uredni 1/1, bez ikakvih tereta. Vikendica se može pogledati svaki dan uz prethodnu najavu.

Više informacija na broj:

+387 61 869 530

“REA” d.o.o. Travnik

Srednje Osoje 2/a Travnik

fax: 030 541 801

[email protected]

www.rea.ba