Članovi Organizacionog odbora Specijalizovanog sajma tekstila, kože i obućeTimod EXPO predstavili u ovu sajamsku manifestaciju u Novom Pazaru u Republici Srbiji. Sajam su u ime Organizacionog odbora predstavili Admir Hadžiemrić, načelnik Općine Travnik i Amir Međić, generalni sekretar Udruženja tekstila, kože i obuće BiH (UTOK).

 

Privrednici iz Novog Pazara, regije poznate po razvijenoj tekstilnoj industriji, iskazali su veliki interes za prezentaciju. Sastanku i prezentaciji priustvovalo je dvadesetak pivrednika, te Almir Kecap, načelnik Odjeljenja za privredu u gradskoj administraciji Novog Pazara.

Tekstilci iz Novog Pazara iskazali interes za dolazak na ovogodišnji Timod EXPO

Teksilci iz Novog Pazara iskazali su veliki interes za učešće na ovogodišnjem, drugom izdanju Sajma Timod EXPO 2020, koji će se održati u Travniku od 28. do 31. maja ove godine.

Tekstilci iz Novog Pazara iskazali interes za dolazak na ovogodišnji Timod EXPO

U sklopu posjete Gradu Novom Pazaru načelnik općine Travnik Admir Hadžiemrić i gradonačelnik  Novog Pazara, Nihat Biševac razgovarali su o privrednoj i kulturnoj saradnji. Ovom prilikom načelnik Hadžiemrić pozvao je gradonačelnika Biševca da bude gost ovogodišnje manifestacije Dani općine Travnik koja se održava narednog mjeseca u povodu 21. marta – Dana općine Travnik.