Melisa Malovčić Dizdar je Travničanka koja sada živi i radi u Sarajevu. Završila Srednju medicinsku školu i trenutno završava  Fakultet zdravstvenih studija. Melisu na Instagramu prati preko 10.000 pratilaca koji uživaju u njenim dugim opisima i IGTV pričama. Već dvije godine Melisa snima i reklamne fotogreafije i kampanje za brojne brendove.

 

-Instagram je bio moj bijeg od stvarnosti. Počela sam uživati u pisanju dugih opisa i u snimanju IGTV priča. Pronašla sam se u pričanju o ozbiljnijim temama. Kada sam primjetila da me prate i mlađi od tog trenutka sam nastojala svaki dan na svom story-u dati korisne savjete. Moji pratioci znaju da sam ja ista osoba na instagramu i u stvarnom životu. Realna, opuštena i potpuno normalna djevojka, sada već žena, koja ide putem svojih snova. Želim spomenuti da su moja najveća podrška u svemu moj suprug i roditelji i ovim putem se želim zahvaliti na neizmjernoj podršci koju su mi pružali od samog početka. U TV show Ja Blogerica sam došla pokazati zašto sam drugačija i prenijeti poruku koja glasi : Budite svoji, budite drugačiji. Ostvarite svoje snove. – kazala nam je Melisa.

https://www.instagram.com/budi.drugacija/?igshid=f6sevm1jwnn4

 

 

Koncept emisije

Učesnici će kroz program  povezati tradicionalne i nove medije, te na zanimljiv i originalan način ponuditi atraktivan program koji je u skladu sa savremenim načinom života i istaknuti  važnost komunikacije kao najvećeg dostignuća savremenog čovjeka.

– Ujedno bavit ćemo se fenomenom društvenih mreža kroz društveno-sociološki pristup te u potpunosti objasniti poslovnu stranu, kroz proces rada na društvenim mrežama. A poveznicu sa gledateljima ćemo graditi kroz osnaživanje emocionalne veze  sa fokusom na raznovrsnost i aktuelnost programa koji u potpunosti odgovara zahtjevima savremenog načina života. – govori nam Melisa.

Gledateljima će ponuditi da sami procijene u kojoj mjeri društvene mreže zaista jesu fenomen današnjeg vremena i na koji način one utiču na život pojedinca. U ovom dijelu će nam pomoći specijalni gosti koji kroz svoju ekspertizu približiti gledateljima pomenutu tematiku.

-U potpunosti ćemo “razotkriti” poslovnu stranu koja se krije iza uspješnih blogera/instagramera/youtubera, te kroz primjere i rad sa učesnicama serijala dati jasne smjernice kako postati uspješan na društvenim mrežama. Kroz serijal u ulozi mentorice timova će nas voditi Hana Hadžiavdagić a takmičarke njih 10, će biti podijeljene u dva tima / po 5 u svakom timu /. Uzbuđenje nas očekuje kroz faze eliminacije koje nas očekuju tokom serijala. – zaključuje Melisa.

Program će promovirati putem društvenih mreža  serijala i ujedno aktivno uključiti publiku u sve dijelove pomenutog Showa. Početak emitovanja se očekuje krajem mjeseca marta na kanalu Federalne televizije (FTV). Produkcija- agencija Lynks Sarajevo. Pratite Melisu na Instagramu https://www.instagram.com/budi.drugacija/

 

This slideshow requires JavaScript.