Američki tehnološki gigant Apple ja objavio da su njihove usluge App Store, Apple Arcade, Apple Music, Apple Podcasts i iCloud od danas dostupne u Bosni i Hercegovini i preostalim državama regiona u kojima do sada te usluge nisu bile dostupne.

Kako se navodi na njihovoj oficijelnoj web stranici, App Store, Apple Arcade, Apple Music, Apple Podcasts, i iCloud su dostupni u još 20, odnosno 52 države svijeta kada je u pitanju samo Apple Music.

-Oduševljeni smo što možemo ponuditi Appleove najomiljenije usluge u još više zemalja nego je to do sada bio slučaj, rekao je podpredsjednik Apple Musica i njihovog odjela za Međunarodni Sadržaj, Oliver Schusser.

-Nadamo se da će se naše mušterije upoznati sa njihovim omiljenim aplikacijama, igrama, muziom i podcastima u vremenu u kojem slavimo najbolje svjetske kreatore, umjetnike i programere, rekao je.

Tako su App Store, Apple Arcade, Apple Music, Apple Podcasts i iCloud od sada dostupni u BiH, Kosovu, Makedoniji, Srbiji te Gruziji, navodi se na Appleovoj stranici.