Na Međunarodni aerodrom Sarajevo sletio je danas prvi zrakoplov kompanije AnadoluJet na relaciji Istanbul-Sarajevo-Istanbul, te je tom prigodom organiziran i tradicionalni vodeni pozdrav.

 

Kompanija AnadoluJet posluje u sastavu Turkish Airlinesa, te je od danas započela sa letovima prema Istanbulu, ali prema zračnoj luci Sabiha Gokcen, koja se nalazi na azijskoj strani Istanbula.

AnadoluJet će povezivati Sarajevo i Istanbul tri puta tjedno: četvrtkom, petkom i nedjeljom, zrakoplovom Boeing 737-800 koji će ponuditi 189 mjesta. Vrijeme polaska je 14:50h po lokalnom vremenu.

Također, AnadoluJet od danas, 28.03.2021. ima specijalnu promociju povratne aviokarte na relaciji Sarajevo-Istanbul-Sarajevo već od 59.00 EUR. Ova specijalna ponuda trajat će do 31.03.2021. godine.

Inauguralni let kompanije AnadoluJet iz Istanbula za Sarajevo
Inauguralni let Istanbul – Sarajevo

Za više detalja o ovoj posebnoj ponudi posjetite www.anadolujet.com.

Karte se mogu kupiti i na Šalteru prodaje karata Međunarodnog aerodroma Sarajevo, kao i online putem zvanične web stranice Međunarodnog aerodroma Sarajevo www.sia.ba.

Osim Istanbula, kompanija planira uvesti i letove prema ljetovalištima na turskoj obali, Antaliji i Bodrumu.

Inauguralni let kompanije AnadoluJet iz Istanbula za Sarajevo
Uskoro letovi na Međunarodni aerodrum Antalya (AYT)

Letovi prema Antaliji započet će od sredine mjeseca svibnja i u početku će se odvijati tri puta tjedno, dok od kraja srpnja, bi trebali započeti sa svakodnevnim letovima prema ovoj destinaciji.

Letovi od Bodruma do Sarajeva obavljat će se dva puta tjedno od početka mjeseca lipnja.

AnadoluJet posluje kao regionalni zrakoplovni prijevoznik, a za svoju matičnu kompaniju obavlja domaće letove, kao i letove za Sjeverni Cipar, Zapadnu Europu i Bliski Istok. AnadoluJet leti na 136 destinacija, a za razliku od Turkish Airlinesa, letove obavlja sa zračne luke Sabiha Gokcen koji se nalazi na azijskoj strani Istanbula.