U posjeti Općini Travnik danas je boravila  delegacija BH Telecoma, koju je predvodio generalni direktor Sedin Kahriman. U delegaciji koja je danas razgovarala o više projekata sa načelnikom Kenanom Dautovićem bili su i Emir Višća, direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku u BH Telecom-u, te direktorica Direkcije BH Telecom-a Travnik, Nađa Hadžiemrić.

 

-Na sastanku smo razgovarali o dosadašnjoj saradnji BH Telecoma i Općine Travnik, koja je ocijenjena kao veoma dobra, a također razgovarano je i o novim zajedničkim projektima kao što je izgradnja BH Telecom IT huba. Pomenuti hub bi se nalazio u prostorijama Centra za edukaciju mladih (CEM) , te smo tim povodom posjetili i CEM gdje smo detaljnije razgovarali o funkcioniranju BH Telecom IT Huba. – izjavio je načelnik općine Travnik Kenan Dautović nakon susreta sa čelnim ljudima BH Telecom-a.

BH Telecom: Izgradnja IT huba u Travniku i značajnija podrška ovogodišnjem sajmu ITReboot
BH Telecom: Podrška projektima u Travniku

BH Telecom je bio generalni pokrovitelj  IT sajma  „IT Reboot” koji je prošle godine održan u Travniku, a dogovoreno je da će BH Telecom biti i ovogodišnji generalni pokrovitelj IT Reboot sajma sa još konkretnijom financijskom podrškom.