Krajem prošle godine mladi entuzijasti i članovi HKD-a Napredak Travnik osnovali su Biciklistički klub Napredak.  Vođeni željom promovirati ovu vrstu sporta, uključiti što veći broj mladih i biti ambasadori zdravog načina života, članovi BK Napredak u Travniku ponosno su ponijeli boje svog udruženja i na najbolji mogući način predstavljaju HKD Napredak i svoj grad Travnik.

 

-Grgur Babić i Toni Vrhovac, glavni akteri BK Napredak Travnik, zajedno su s prijateljima iz Udruženja Eko Galica i Planinarskog društva Paklarske stijene, za ovu godinu zacrtali još jedan veliki cilj, a to je organizacija Vlašić Outdoor festivala. Inače Vlašić Outdoor-sportsko natjecanje će se po prvi put održati na Vlašiću u vremenu 5. – 7.8.2022.godine, kroz dvije discipline: trčanje (5, 10 i 25km i biciklizam 25 i 50 km). Vjerujemo da će svatko pronaći neku kategoriju za sebe te da ćemo zajedno osvojiti vrhove Vlašića. – poručuju iz Biciklističkog kluba Napredak Travnik.

Uprava HKD Napredak Travnik će kao i do sada nastojati prepoznati ustrajnost, rad, žrtvu te želju za napredovanjem i uspjehom svojih članova. Potičemo sve zaljubljenike u biciklizam da se aktivno uključe u promociju. 

This slideshow requires JavaScript.