Stranka za Bosnu i Hercegovinu (S BiH) sazvala za srijedu 15. juni 2022. godine sa početkom u 18 sati Izbornu skupštinu Općinske organizacije Stranke za Bosnu i Hercegovinu Travnik.

 

-Poštovane članice i članovi, simpatizeri i svi koji Bosnu i Hercegovinu nosite u srcima, pozivamo Vas na izbornu skupštinu općinske organizacije Stranke za Bosnu i Hercegovinu TRAVNIK.  Sjedište Srednjobosanskog kantona, naš Travnik, domaćin je ovom važnom događaju. Mjesto i vrijeme održavanja određeno je za srijedu, 15.06.2022 godine, sa početkom u 18:00 sati, u Velikoj sali Općine Travnik. Izbornoj skupštini će prisustvovati predsjednik Stranke za BiH g.din Semir Efendić i drugi ugledni gosti. Svi koji ste zainteresovani za ovaj važan događaj, možete se javiti porukom u inbox ove fb stranice. Hvala Vam. Dobro nam došli. – stoji u pozivu  Stranke za  Bosnu i Hercegovinu.

 

U razgovoru za naš portal, poznati ekonomista Nevzudin Brljak, koji je ujedno i šef radne grupe Stranke za BiH za cijeli Srednjobosanski kanton, očekuje se da će na izbornoj skupštini SBiH biti prisutno preko 200 delegata i veliki broj gostiju iz svih krajeva naše domovine.

Sazvana Izborna skupština OO Stranke za BiH Travnik