Javna ustanova  Centar za kulturu općine Travnik u okviru kulturne manifestacije „16. Travničke večeri“, organizuje “Kreativni ljetni raspust”, odnosno kreativne i edukativne radionice za djecu.

 

 

Dugogodišnji projekat Centra “Kreativni ljetni raspust” održat će se u periodu od 25.7. do 29.7.2022. godine, a prijaviti se mogu djeca isključivo školskog uzrasta od III do IX razreda. Uslov za prijavu jeste da djeca mogu prisustvovati u cijeloj radnoj sedmici kreativnim radionicama.

Radionice koje će se održavati su slijedeće:

– likovna radionica,

– muzička radionica,

– folklorna radionica,

– fotografska radionica,

– video radionica.

Prijave za iste bit će otvorene do ponedjeljaka 11.7.2022. godine. Roditelji mogu prijaviti svoju djecu putem facebook stranice Centra za kulturu općine Travnik, ili na broj telefona 030/511-907, svaki radni dan, od 8:00 do 16:00 sati.

– Podsjećamo da je ovo dugogodišnji projekat Centra kroz koji djeca uče, kreiraju, zabavljaju se, igraju, što se pokazalo iznimno efektnim u vrijeme, kako zimskog, tako i ljetnog raspusta. U ovoj godini, kada obilježavamo 25 godina postojanja, nastojimo kreirati sadržaje koji će dodatno pomoći djeci u njihovom usavršavanju i umjetničkim kompetencijama. – poručuju iz Centra za kulturu općine Travnik.

"KREATIVNI LJETNI RASPUST" - edukativne radionice za djecu