ALMA RAS, jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih brendova i domaća IT kompanija IMTEC ovih dana bilježe 11 godina uspješne saradnje u oblasti fiskalizacije.  Kao partner kompaniji ALMA RAS u domenu pružanja usluga isporuke, implementacije i održavanja mrežne i IT infrastrukture, IMTEC isporučuje i održava fiskalne kase od samog uvođenja sistema fiskalizacije, tj. od 2011. godine.

 

U periodu kada se uvodila fiskalizacija tražili smo partnera koji će pružiti kvalitetne usluge nabave i servisiranja fiskalne opreme, a koji ujedno ima raširenu mrežu prodajnih objekata na teritoriji BiH. Dosadašnja saradnja je bila odlična i sve izazove smo uspjeli riješiti u kratkom roku. Nadamo se da će se saradnja i u buduće nastaviti ovako uspješno. Posebno smo zadovoljni komunikativnošću uposlenika IMTEC-a i njihovoj susretljivosti da pomognu u svakoj situaciji. –  istakao je Senad Numanović rukovodilac IT službe u kompaniji ALMA RAS.

Jedanaest godina uspješne saradnje kompanija ALMA RAS i IMTEC

– Svakoj kompaniji koja ima široku prodajnu mrežu i treba joj podrška u dijelu fiskalizacije ili u bilo kojem drugom segmentu vezanom za IT usluge, od trgovine, preko servisa i razvoja, u svakom slučaju bi preporučio saradnju sa IMTEC-om”, riječi su Numanovića.

IMTEC d.o.o. u domenu fiskalizacije opslužuje blizu 2.000 klijenata, sa više od 2.000 fiskalnih uređaja, među kojima su i BH Telecom, Penny Plus i Penny Marketi, Jumbo (KID ZONE), ArcelorMittal, ITC Zenica, Intereuropa, Grand Hotel Bristol, Malak Hotel, Termalna Rivijera Ilidža, OBI/LUK , EURO PAPIR HERCEG TISAK, Philip Moris, itd. IMTEC-ov asortiman fiskalnih sistema i usluga zadovoljava od najjednostavnijih do najkompleksnijih potreba korisnika.

Zadovoljstvo je raditi sa kompanijama kakva je ALMA RAS. Uspješna saradnja sa jednim od najpoznatijih brendova u BiH je dokaz našoj posvećenosti i istrajnosti da kvalitetno odgovorimo svim zahtjevima koje pred nas postavljaju tržište i promjene koje su sve dinamičnije. Zahvalio bih se ovom prilikom svima koji su doprinijeli odličnim rezultatima u boje kompanije. – kazao je Jasmin Popaja izvršni direktor kompanije IMTEC d.o.o.

Dugogodišnje iskustvo sa reprezentativnim klijentima, stručno osoblje, profesionalni i obučeni serviseri, pozivni centar za podršku kupcima, administrativna podrška, online podrška, visok nivo ažurnosti podataka o fiskalnim uređajima, mogućnost dostavljanja uređaja na servis iz svih prodajnih centara IMTEC-a širom BiH, samo su neke od prednosti kompanije u oblasti fiskalizacije, ovlaštenog servisera za Tring i Tremol fiskalne uređaje. Kvalitetna uslugu pruža se kako klijentima sa više od 150 fiskalnih uređaja, tako i za korisnike koji posjeduju jedan, dva ili više uređaja.

ALMA RAS od svog osnivanja prije 24 godine bilježi konstantan rast i razvoj od male porodične radionice do brend lidera na bosanskohercegovačkom tržištu, a danas upošljava više od 1.200 radnika u šest proizvodnih pogona. ALMA RAS je jedna od najpoznatijih kompanija u Bosni i Hercegovini sa širokom distributivnom mrežom kroz veleprodaju i vlastite maloprodajne butike. Brendovi kompanije za kratko vrijeme osvojili su srca kupaca i izvan granica Bosne i Hercegovine, počev od Crne Gore, Makedonije, Kosova, pa sve do Slovenije i Danske.

IMTEC d.o.o. je domaća informatička kompanija koja zapošljava 70 vrhunski obučenih i motiviranih radnika. Kompanija isporučuje napredna informatička rješenja za pojedinačne i poslovne korisnike uz direktno partnerstvo sa najvećim svjetskim kompanijama kao što su NEC, Hewlet Packard, Microsoft, Canon, Fujitsu, Smart, SHARP  i druge.

 

This slideshow requires JavaScript.