Mladi Kraljevi i Kraljice, članovi NK Jajce, otputovali su jutros ka Trogiru gdje će biti smješteni u okviru sudjelovanja na Međunarodnom turniru “Prvi koraci”.

 

 

Osim odigravanja utakmica imaće priliku kao gosti Hajduka prisustvovati utakmici HNK Hajduk – NK Varaždin. Najznačajniji regionalni turnir igra se u Splitu i okolici od 6. do 9.10.2022. godine, a mladi Kraljevi – U13 selekcija nalaze se u grupi sa Mariborom, Dinamom i Lokomotivom.

Sudjeluje 138 momčadi u šest muških i jednoj ženskoj kategoriji. Odigrat će se 302 utakmice. Završnice će se igrati u Trogiru, Klisu, Dugopolju i na FESB-u. Najstarija kategorija je 2009., a najjači turnir je za 2010. godište gdje nastupa i Juventus.

 

– Imamo klubove iz osam zemalja. Najjače ime je Juventus. Dolaze nam Mađari MTK, bugarski CSKA, iz Slovenije Maribor, Olimpija, Ilirija. Imamo nekoliko ekipa iz Crne Gore, iz Makedonije nam stiže FK Makedonija, jako su dobri, 2010 godište. Iz BIH imamo Zrinjski, Međugorje, Jajce, Radnik. Iz Hrvatske Dinamo, Hajduk, Osijek, Šibenik, Dragovoljac, Orijent, – istakli su iz splitskog Adriatica koji 18. put organizuje ovaj turnir.

„Kraljevi” na međunarodnom turniru "Prvi koraci"