Hrvat Duje Ajduković osvajač je teniskog turnira “Juicy Kiseljak open 2023”. Ajduković je stigao do sedme titule u karijeri, a treće ove godine. Talentirani 22-godišnjak u finalu je nadigrao Brazilca Pedra Boscardina Diasa sa 2-0 u setovima (6-2;7-5).

 

-Nikad nisam igrao na boljim terenima, organizacija odlična, atmosfera domaća, imao sam podršku publike, a budem li opet imao priliku, obavezno dolazim na turnir u Gromiljak. –  dojmovi su pobjednika teniskog turnira „Juicy Kiseljak open 2023. “,Duje Ajdukovića, mladog Splićanina.

Navijače je imao i drugoplasirani Brazilac Pedro Boscardin Dias.

-Meč je bio dobar, hvala svima na podršci, posebno bi se zahvalio svome treneru“, kazao je Brazilac Boscardin Dias.

This slideshow requires JavaScript.

Pehare pobjednicima uručila je Sanja Vlaisavljević, federalna ministrica kulture i športa koje godinama podržava ovaj sportski događaj. Ministrica Vlaisavljević izjavila je da joj je čast biti u malom mjestu koje ima drugi najjači turnir u BiH i jedan od najvećih u regiji.

-Ovo je čudo, ponosni smo na vas i na događaj koje ste organizirali. Uz vas smo kao sponzor godinama, a ove godine i kao generalni i čast nam je da ovaj turnir nosi naziv  našeg brenda Juicy. –  kazao je prilikom dodjele nagrada i priznanja pobjednicima u pojedinačnoj konkurenciji Svjetlan Stanić, predsjednik Grupacije Stanić.

Dodjeli nagrada nazočili su i Matea Tadić Antičević ispred tvrtke Sarajevski kiseljak te Sara Udovičić ispred Teniskog kluba Elliptic, koji turnir zajedno s Općinom Kiseljak organizira već 24 godine.

Svečanost su uveličale kiseljačke te novotravničke mažoretkinje.